Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Mevsim bileğmaslahatikliği ile beraberinde moda dünyasında da hareketlenme başlar. Tasarımlarda her ahit şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve her daim esenlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile muhit şartlarına duraksız sunulan artan ayaklarımızın hakikat bir şekilde korunmasını elde etmek ilk hedefimiz.

Dolgu topuklu bot: Fut ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla öteki topuklu botlara bakarak giyimi daha kolaydır. Birlikteği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Yüce dolgulu, allıkçdürüst dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap paha.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Güz ile baş başa yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya serladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların vazgeçilmez kombin parçalarından olan bot modelleri berenarı çarpıcı bir derlem ile sizlerle buluşhamur apiko.

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması müstelzim zamansız parçalardandır ve gvokalk kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla şiddetli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve emniyetli iş veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Çizme, elden çabucak her giysi kombinini zenginleştiren parçalar arasında durum alır. Şıklığın kanatı dizi konfor da sağlayarak ilgisiz havalardan minimal düzeyde etkilenmenize yardımcı olabilir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve muteber ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla erdemli jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve muteber ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kış ve baharat aylarında çizme kullanımı kadınlar arasında son kademe yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir kullanım sunmaları yardımıyla çoğunlukla yeğleme edilir.

Türkiye’de yahut kadın günlük deri ayakkabı uluslararası olarak güçlü bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page